HyDrive Automotive

OVER ONS

Over Ons

HyDrive Car Detailing is een familiebedrijf gevestigd in Tremelo, opgericht door vader en zoon, Philip en Thibo. Met een gedeelde passie voor auto’s brengen ze een unieke mix van ervaring, expertise en persoonlijke service bij elk project dat ze ondernemen.
Philip en Thibo zijn altijd toegewijd om de hoogst kwalitatieve diensten aan hun klanten aan te bieden. De focus ligt op het herstellen en beschermen van voertuigen. Of u nu een eenvoudige wasbeurt en wax nodig hebt of een volledige restauratie van het exterieur en interieur, ze gebruiken steeds de nieuwste technieken en hoogwaardige producten om verbluffende resultaten te bereiken.

Daarnaast zijn ze beiden gecertificeerd in “Car Detailing”. (FlexXperts Detailing Academy)

Naast hun detailing diensten biedt HyDrive Automotive eveneens tuning- en chiptuning diensten aan om de prestaties van uw auto naar een hoger niveau te tillen. Of u nu de pk’s, het koppel of de algemene efficiëntie van uw auto wilt verhogen, ze hebben de expertise en de apparatuur om u te helpen uw doelen te bereiken.

Naast hun tuning en chiptuning diensten, verkoopt HyDrive Automotive een selectie van tweedehands voertuigen. Elke wagen ondergaat een grondige inspectie om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de kwaliteitsnormen en betrouwbaarheid. 

Of u nu in de markt bent voor een tweedehands auto of gewoon op zoek bent naar een upgrade van uw voertuig, ze hebben een reeks opties om aan uw behoeften te voldoen.

Bij HyDrive Automotive leveren ze een uitzonderlijke klantenservice, en streven ze ernaar om uw verwachtingen bij elk project te overtreffen. Of u nu op zoek bent naar een eenmalige detailing of een langdurige samenwerking, ze zijn toegewijd aan het leveren van de best mogelijke resultaten. Neem vandaag nog contact op om uw afspraak in te plannen.

Over Ons