HyDrive Automotive

DYNO TESTING

Hoe doen wij onze metingen?

De Dynoroad is een geavanceerd data-acquisitiesysteem waarmee we uw getunde auto onder reële rijomstandigheden kunnen testen. In tegenstelling tot traditionele dyno-tests, die worden uitgevoerd in een gecontroleerde omgeving op rollen, meet de Dynoroad de prestaties van uw auto terwijl hij op de weg rijdt. Zo kunnen we het vermogen en het koppel van de auto evalueren, evenals de algemene rijeigenschappen, onder reële omstandigheden.

Met de Dynoroad kunnen we een uitgebreide hoeveelheid aan gegevens over de prestaties van uw auto verzamelen, zoals motortoerental, gasklepstand, voertuigsnelheid, lucht/brandstofverhouding en meer. Deze gegevens worden vervolgens geanalyseerd door ons team, die de verschillende parameters kunnen aanpassen om de prestaties van uw auto te optimaliseren. Door uw auto onder reële omstandigheden te testen, kunnen we ervoor zorgen dat hij op de weg presteert zoals bedoeld, en niet alleen op een dyno.

Of u uw auto nu door ons of elders heeft laten tunen, wij raden Dynoroad testen ten zeerste aan om er zeker van te zijn dat uw auto optimaal presteert. Met ons Dynoroad-systeem kunnen wij u helpen het volledige potentieel van de prestaties van uw voertuig te benutten.

Dyno Testing